Over

DAP Equinox CVBA werd opgericht op 21/12/2011 vanuit de bestaande tweedelijnsdienst voor paarden van Dierenkliniek Venhei. Aanvankelijk was de praktijk gevestigd onder het dak van Dierenkliniek Venhei, maar inmiddels heeft de praktijk een gloednieuwe kliniekinfrastructuur in gebruik genomen.

In ons huidige gebouw kunnen wij ons volledig focussen op hoogstaande paardengeneeskunde. De kliniek beschikt over verschillende intensive careboxen en daarnaast een gloednieuw stallengebouw met plaats voor 20 paarden.

In het onderzoeksgedeelte van de kliniek beschikken wij over verschillende ruimtes waarin onder andere echografieën, röntgenopnames, gastroscopieën, enz. kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast beschikken wij over een harde en zachte cirkel. Dit om zo optimaal mogelijke mankheidsonderzoeken of keuringen te kunnen uitvoeren.

Equinox kiest er bewust voor om ecologisch en ethisch te ondernemen. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan onze afvalstromen, dit om optimale recycling van ons afval mogelijk te maken. Bovendien steunt ons bedrijf regelmatig humanitaire projecten, zoals Memisa of Dierenartsen zonder Grenzen.