Over

DAP Equinox CVBA werd opgericht op 21/12/2011 vanuit de bestaande tweedelijnsdienst voor paarden van Dierenkliniek Venhei. Aanvankelijk was de praktijk gevestigd onder het dak van Dierenkliniek Venhei, maar inmiddels heeft de praktijk een gloednieuwe kliniekinfrastructuur in gebruik genomen.

In ons huidige gebouw kunnen wij ons volledig focussen op hoogstaande paardengeneeskunde. De kliniek beschikt over verschillende intensive care boxen, en daarnaast een gloednieuw stallen gebouw met plaats voor 20 paarden.

In het onderzoek gedeelte van de kliniek beschikken wij over verschillende ruimtes waarin onder andere echografieën, RX opnames, gastroscopieën,.. kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast beschikken wij over een harde en zachte cirkel. Dit om zo optimaal mogelijk mankheidsonderzoeken, of keuringen te kunnen uitvoeren.

Equinox kiest bewust om ecologisch en ethisch te ondernemen. Er wordt bijzondere aandacht geschonken aan onze afvalstromen, dit om optimale recyclage van onze afval mogelijk te maken. Bovendien steun ons bedrijf op regelmatige basis humanitaire projecten, zoals Memisa of Dierenartsen zonder Grenzen.